СЗС посетили породицу Илић у Земуну
05 05 2017

Извештај: СЗС Београд /ФОТО ГАЛЕРИЈА/ /ДОНИРАЈТЕ/ /СМС НА 7763/
Представници Хуманитарне организације Срби за Србе посетили су у Земуну седмочлану породицу Илић. Отац Урош и мајка Николинка, млади брачни пар који живи поштено и тешко, али у љубави одгаја 4 деце. Тодор (12), Анастасија (11), Роберт (9) и Никита (2) живе са мамом и татом и баком Горданом.


Велики проблем са влагом који је присутан на плафонима

У кући у којој живе има два спрата, они су тренутно на првом спрату који има велики проблем са влагом, а покушавају да прилагоде други спрат и да се тамо преселе. Кућа је у њиховом власништву, немају земљу у поседу, а једини приходи су од очевих дневница са грађевинских послова и дечији додатак.


Сестре Никита и Анастасија

То су мали и несигурни приходи, па тако и сређивање спрата иде тешко, а и будућност понекад не изгледа најсјајније. И поред тога - родитељи се труде и раде и не предају се - потребна им је мала помоћ у грађевинском материјалу како би остварили своје жеље!

Недостају им и нови ормари, бољи кревети и још много шта, али најхитнија им је жеља сређивање спрата и даљи живот са нормалним купатилом и без влаге!


Будуће купатило породице Илић


Срби за Србе са породицом Илић

Хуманитарна организација Срби за Србе из помоћ донатора из целог света и кроз пројекат Тројка из блока у Земуну рађа нову наду за ову дивну породицу!


Бака Гордана са својим унуцима

Помози и ти да Илићи добију ново купатило!

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19223318

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png