Бела техника за Шубариће са Космета
31 01 2016

Извештај: СЗС Београд /ПРЕВОЗ//ПОТВРДА//ДОНИРАЈТЕ//СМС НА 7763/
Хуманитарна организација Срби за Србе у склопу традиционалне Божићне акције помогла је породицу Шубарић из села Севце, општина Штрпце на Косову и Метохији. Самохрана мајка Наташа има четири сина, Лазар (18), Никола (16), Филип (14) и Лука (12). Помоћ се огледала у набавци електричног шпорета, веш машине и фрижидера. Помоћ ће самохраној мајци бити од велике корисити у наредном периоду. Вредност дониране беле технике износи 720 евра.


Нови електрични шпорет и фрижидер даровани су Шубарићима


Мајка Наташа највише се обрадовала веш машини


Кућа у којој живи породица Шубарић

Позивамо све људе добре воље да се укључе и прилозима помогну пројекте Хуманитарне организације Срби за Србе који имају за циљ да помогну социјално угрожене вишедетне српске породице широм Балкана.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19224768

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png