Помозимо Стојковићима са Космета
21 12 2015

Извештај: СЗС Београд /ДОНИРАЈТЕ//ПОШАЉИТЕ СМС НА 7763/
Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе почетком децембара посетили су породицу Стојковић из села Извор, општина Ново Брдо на Косову и Метохији који су помогнути у склопу Божићне акције 2014. године. Хуманитарна организација Срби за Србе у сарадњи са нашим огранком Serbs for Serbs Canada који су покренули кампању под називом "In Time For Bozic 2016", покреће пројекат помоћи породици Стојковић. Најнеопходнији су грађевински материјал, врата и прозори, како би  се обезбедили најосновнији стамбени услови за живот најмлађих синова Луке (2) и Андрије (4) од родитеља Јагоша и Данијеле. Да би им побољшали услове живота у кући потребно је прикупити 10.000 евра.


Лука и Андрија Стојковић на прагу своје недовршене куће


Стојковићи у разговору са члановима Хуманитарне организације Срби за Србе


Мајка Данијела Стојковић са својим синовима Луком и Андријом

Хуманитарна организација Срби за Србе вас позива да заједно пружимо овој дечици НЕКО БОЉЕ ДЕТИЊСТВО слањем донације са назнаком "за Стојковиће".

Донаторска платформа за уплате широм света: http://www.srbizasrbe.net/donacije/
Пошаљи СМС на 7763 и донирај 100 динара (из Србије)
Пошаљи СМС са текстом SZS на 81190 и донирај 2,99 € (из Немачке)
Pay Pal: Ова адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели. , Ова адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели.
Динарски рачун: 160-279491-71

Свака донација биће јавно евидентирана. Након завршетка акције биће објављене слике извршених радова заједно са скенираним рачунима.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19224795

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png