Компјутери за децу са Косова и Метохије
10 12 2015

Извештај: СЗС Београд /ДОНИРАЈТЕ//ПОШАЉИТЕ СМС НА 7763/
Пријатељи Хуманитарне организације Срби за Србе из компаније Меркур, донирали су неколико рачунара социјално угроженим породицама на Косову и Метохији. Прва два рачунара уручена су крајем лета породицама из Истока и то Закићима из села Шаљиновице и Дубићима из села Суви Лукавац. Још два рачунара уручена су крајем јесени и то породици Цветковић који чине родитељи Стеван и Анкица са децом Александром (13) и Станишом (10) из села Севце код Штрпца и породици Дашић коју чине родитељи Дејан и Магдалена са сином Миљном (7) из села Рудице код Клине. Пријатељ организације донирао је један штампач за основну школу у Осојану.


Александра Цветковић захваљује се на примљном поклону


Породица Цветковић из Штрпца са поклоњеним рачунаром


Породица Дашић из Клине са поклоњеним рачунаром


Уручен штампач захвалним ђацима основне школе у Осојану

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим пријатељима и донаторима организације да се укључе у акцију прикупљања средстава за помоћ овим и другим социјално угроженим вишедетним српским породицама.  

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18948820

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png