Завршени радови на вртићу у Ораховцу
22 11 2015

Хуманитарна организација Срби за Србе са радошћу обавештава да су радови на замени дотрајале кровне конструкције у обданишту "Наша радост" у Ораховцу на Косову и Метохији успешно завршени пре почетка зиме! Као што смо и видели током мајске посете,  вртић за скоро 60 деце из Ораховаца и Велике Хоче је веома важан за опстанак српске заједнице на овом просторима, из разлога што је то једни вртић за српску децу у овом крају Метохије. Захваљујемо се и донаторима из Немачке организованих преко друштвених мрежа под слоганом СИД ("Serben in Deutschland") који су дали допринос у овој дивној акцији. Укупна вредност акције износи 415.000 динара.


Весели малишани са својим васпитачицама


Изглед крова обданишта приликом посете у мају


Најмлађи становници Ораховца испред свог реновираног вртића


Преносимо вам велику захвалност деце и васпитачица из обданишта "Наша радост" у Ораховцу

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ наставиће, захваљујући својим донаторима и пријатељима организације, са активном подршком у спровођењу хуманитарних али и економских пројеката за помоћ српском народу широм Косова и Метохије, како би се обезбедила сигурна будућност за преостали српски живаљ на овој светој али напаћеној српској земљи. Позивамо све донаторе широм света да РЕДОВНИМ МЕСЕЧНИМ ДОНАЦИЈАМА подрже овај и бројне друге пројекте Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ како би преко потребна помоћ стигла што пре до великог броја социјално угрожених породица и њихове деце.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19224750

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png