23 тоне брашна за Народне кухиње
19 11 2015
http://www.srbizasrbe.net/images/Vesti/2015/brasno6.jpg
У заједничкој акцији ''Брашно за народне кухиње на Косову и Метохији'' добротворних организација „Пријатељи Дечана“, КУД „Слога“ Вићенца, Парохија Светог Луке из Вићенце са Владиком Андрејом и Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ у четвртак 12. новембра испоручено је 23,3 тоне брашна за потребе Народних кухиња на Косову и Метохији које свакодневно обезбеђују оброк за преко 2.000 најугроженијих људи.

http://www.srbizasrbe.net/images/Vesti/2015/brasno1.jpg
Захваљујући свим пријатељима који су се ангажовали у прикупљању добровољног прилога, како удружењима тако и појединцима из Италије, успешно је прикупљено 4.500 евра донација за овај пројекат. Ова средства омогућила су куповину брашна и то у количини од 23 тoне и 350 кг. Брашно је купљено од млина „Жито-Бачка“ д.о.о. Кула, и без икаквих проблема допремљено је до магацина народних кухиња на Косово и Метохију.

http://www.srbizasrbe.net/images/Vesti/2015/brasno2.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Vesti/2015/brasno3.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Vesti/2015/brasno4.jpg

http://www.srbizasrbe.net/images/Vesti/2015/brasno5.jpg

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим донаторима широм света да ПОДРЖЕ нове велике пројекте помоћи српском народу на Косову и Метохији како би остао и опстао на својим вековним огњиштима.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18948840

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png