Нова штала Милетићима са Космета
21 11 2015

Извештај: СЗС Београд /ПОТВРДА//ПОШАЉИ СМС НА 7763/
Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ помогла је породицу Милетић из села Опрашке, општина Исток на Косову и Метохији. Једина српска породица у том месту, коју чине Петко и Снежана Милетић и њихово двоје деце Тамара (10) и Лазар (9) претходно је посећена средином маја у оквиру велике Васкршње акције. Са домаћином смо тада договорили изградњу штале оквирне вредности 3.500 евра, а новац за тај пројекат је обезбеђен из огранка Хуманитарне организације Срби за Србе из Немачке. У наставку вести погледајте како су текли радови на изградњи и опремању штале за породицу Милетић.


Снежана и Петко Милетић са децом Тамаром и Лазаром


Почетак радова на штали 


Изливање стубова и греда у новој штали


Постављање кровне констуркције


Бетонирање и опремање штале


Постављена столарија


Вредни домаћин Петко Милетић


Нова штала за породицу Милетић из села Опрашке са Косова и Метохије

Позивамо све донаторе широм света да РЕДОВНИМ МЕСЕЧНИМ ДОНАЦИЈАМА подрже овај и бројне друге пројекте Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ како би преко потребна помоћ стигла што пре до великог броја социјално угрожених породица и њихове деце. 

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 18948836

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png