Нова испорука помоћи на Космету
12 11 2015

Извештај: СЗС Београд /ПОТВРДА О ПРИМЉЕНОЈ ДОНАЦИЈИ//СМС НА 7763/
Током јесени Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ
уручила је помоћ за седам породица са децом на простору Косова и Метохије. Породице су претходно посећене средином маја у оквиру велике Васкршње акције. У Зубином Потоку је помогнуто пет породица: Станић (електрични шпорет и два кревета на спрат са душецима), Леповић (усправни замрзивач), Илић (шпорет на дрва и веш машина), Ракић (електрични шпорет и замрзивач) и Ђурић (електроинсталације у новој кући). У Гораждевцу су помогнуте породице Јанџиковић (кревет) и Симоновић (три кревета и веш машина). Велику захвалност дугујемо братству манастира Високи Дечани који су нам помогли да реализујемо ову акцију.


Два кревета на спрат са душецима и електрични шпорет за Станиће

Породици Станић Драгутина и Вујике са шест ћерки Драгана (16), Светлана (14), Стојана (13), Кристијана (11), Николина (10) и Валентина (10) обезбедили смо два кревета на спрат са душецима и електрични шпорет. 


Усправни замрзивач за породицу Леповић

Такође у Зубином Потоку, самохраној мајци Дрити Леповић и њеном петогодишњем сину Александру обезбеђен је усправни замрзивач. Како приликом испоруке нису били код куће, уручиће им се замрзивач ускоро.


Шпорет на дрва и веш машина за Илиће

Илић Јаворинка из Зубиног потока је самохрана мајка четворо деце, Марина (27), Маринко (26), Марица (24) и Драгица (24). Обезбеђени су им шпорет на дрва и веш машина.


Замрзивач и електрични шпорет за Ракиће


Нино (5), Немања (13) и Нина (5) Ракић

Самохраној мајци Ракић Јадранци са троје деце, Немања (13), Нино и Нина (5) обезбеђени су замрзивач и електрични шпорет.


Породица Ђурић из села Црепуља у Зубином Потоку

Породицу Ђурић чине Зоран и Биљана, са којима живе њихова братаница Данијела (24), братанац Велиша (24) са женом Тањом (19) и сином Стефаном од 6 месеци. Обезбеђене су им електроинсталације у новој кући.


Електро инсталације у новој  кући за породицу Ђурић

У Гораждевцу живи Јанџиковић Љубомир и Мирјана са децом, Нинославом (21) и Недом (20) која је ометена у развоју, тако да смо им обезбедили један кревет.


Томислав и Драгица Симоновић из Гораждевца

У истој улици помажемо породицу Симоновић Томислава и Драгице и њихових пет ћерки, Тању (23), Дијану (21), Крстину (18), Тамару (16) и Теодору (16). Три кревета и веш машина биће од велике помоћи породици Симоновић.


Кревети и веш машина за породицу Симоновић

Позивамо све донаторе широм света да РЕДОВНИМ МЕСЕЧНИМ ДОНАЦИЈАМА подрже овај и бројне друге пројекте Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ како би преко потребна помоћ стигла што пре до великог броја социјално угрожених породица и њихове деце. 

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19224773

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png