Крава за Тасиће са Косова и Метохије
07 11 2015

/Мајка девет Југовића//ПОТВРДE//ДОНИРАЈТЕ//ПОШАЉИ СМС НА 7763/
Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ у сарадњи са нашим донаторима организације из Канаде и ЕХО ''Мајка девет Југовића'' из Грачанице успешно је завршила још један пројекат помоћи у виду куповине краве са телетом у вредности од 170.000 динара за петочлану породицу Тасић из гњиланског села Станишор на Косову и Метохији. Породицу Тасић чине родитељи Зоран и Љубица који имају тројицу синова: Милош (1993), Марко (1995) и Иван (1997). Ниједан од синова не ради, студенти су, док отац Зоран прима само минималац од чега породица и преживљава.

Испорука краве и телета

Посебну захвалност упућујемо донаторима из Торонта: Станку Павловићу, Марку Павловићу, Бојану Попићу, Бранку Попићу, Синиши Марјановићу, Милошу Баљозовићу, Вуку Зрнићу, Виду Стамболовићу, Александару Карамарковићу, Александру Шиљу и Саши Крсмановићу.


Љубица, Зоран, Марко и Милош Тасић са кравом и телетом

Позивамо све донаторе широм света да РЕДОВНИМ МЕСЕЧНИМ ДОНАЦИЈАМА подрже овај и бројне друге пројекте Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ како би преко потребна помоћ стигла што пре до великог броја социјално угрожених породица и њихове деце.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19224763

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png