Помоћ болници у Пасјану на Космету
17 10 2015

Извештај: /ПОТВРДА О ДОНАЦИЈИ//ДОНИРАЈТЕ/ /СМС НА 7763/
Представници Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ и наши велики пријатељи из ЕХО ''Мајка девет Југовића'' из Грачанице уручили су у уторак 12. октобра вредну донацију за новоотворену болницу и породилиште у селу Пасјане код Гњилана на Косову и Метохији. Донирана помоћ јесте фрижидер и замрзивач у вредности од 54.000 динара за потребе чувања хране у болничкој кухињи која ускоро почиње са радом.


Допремање помоћи организације СРБИ ЗА СРБЕ у болничку кухињуБолница и породилиште у Пасјану отворено је почетком 2015. године, а пре месец дана званично је започео и њен рад са најмодернијом техником и опремом коју је обезбедило Министарство здравља Републике Србије и Канцеларија за Косово и Метохију.Захваљујући помоћи Народних кухиња на Косову и Метохији која ће у почетку обезбеђивати основне потребштине у виду хране за болничку кухињу, помоћ организације СРБИ ЗА СРБЕ је свакако корак напред у обезбеђивању свих неопходних услова да се кроз болницу и породилиште у Пасјану убудуће рађа српска деца на Косову и Метохији.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19224758

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png