Наставак реконструкције штале на КиМ
21 07 2015

Извештај: СЗС Београд /ДОНИРАЈТЕ/ /ПОШАЉИ СМС НА 7763/
Пријатељи из Епархијске добротворне организације ''Мајка девет Југовића'' из Грачанице, са којима Хуманитарна организација Срби за Србе већ дуги низ година сарађује на пружању помоћи нашем најугроженијим народу на Косову и Метохији, доставили су нам најновије фотографије радова на реконструкцији и опремању штале за узгој крава музара у општини Ново Брдо, који су започети током јуна. Хуманитарна организација Срби за Србе подржала за сада овај пројекат са 715.000 динара. У наставку вести погледајте фотографије радова који су у току.

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ наставиће да промовише и подржава нове самоодрживе економске пројекте на Косову и Метохији али и широм Балкана, а све у циљу одрживог економског опстанка српског народа на својим вековним огњиштима. Уједно, организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује јавни апел свим државним институцијама, јавним и приватним компанијама као и другим сродним хуманитарним удружењима да ПОДРЖЕ БУДУЋЕ ПРОЈЕКТЕ наше организације који ће допринети бољој и квалитетнијој будућности за српски народ, а пре свега социјално угрожене породице и њихово потомство. 

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19224754

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png