Успешна Васкршња акција на Космету
17 04 2015
http://www.srbizasrbe.net/images/Kosmet/2015/vaskrsnja-akcija/filipovic-prekovce3.jpg
     /УГОВОРИ О ДОНАЦИЈИ ОВАЦА/  /ИЗВЕШТАЈ И ПОТВРДЕ О ПРИЈЕМУ/
Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ
у сарадњи и велику помоћ пријатеља из ЕХО ''Мајка девет Југовића'' из Грачанице испоручила је велику помоћ за 11 српских породица на Косову и Метохији у склопу највећег Хришћанског празника Васкрса. Подељено је 55 оваца и 22 јагњета у укупној вредности од 800.000 динара. Животиње су по први пут купљене у Епархијској фарми коза и оваца на Новом Брду, отвореној крајем 2013. године, којом управља организација ''Мајка девет Југовића''. Добијена средства од продаје оваца усмериће се у нове пројекте пољопривредне производње у општини Ново Брдо.

Организација СРБИ ЗА СРБЕ ће свакако наставити спровођење овог и сличних пројеката, превасходно у сарадњи са ЕХО ''Мајка девет Југовића'' као и са другим братским хуманитарним организацијама широм света, који за циљ имају економско осамостаљивање социјално угроженим породица као и стицање могућности за радом, производњом и продајом пољопривредних производа на Косову и Метохији.

Свака породица добила је донацију у вредности од 5 оваца и 2 јагњета, а списак породица и фото извештај погледајте у прилогу:

Село Рајановце
1. Ђорђевић Бобан - живи са оцем, мајком, супругом и двоје деце: Василије (3), Кристина (1,5)

http://www.srbizasrbe.net/images/Kosmet/2015/vaskrsnja-akcija/djordjevic1.jpg2. Миленковић Зоран – живи са супругом и двоје деце: Миљаном (22), Јеленом (18)3. Насковић Миле - живи са супругом  и двоје деце: Игор (27), Јованa (10)4. Николић Предраг - живи са супругом, двоје деце: Бранислав (21), Милош (12), и неожењеним старијим братом

Село Кормињане
5. Јовановић Иван - живи са мајком, супругом и троје деце: Мирјана (17), Милан (16), Катарина (12)6. Филиповић Небојша - живи са супругом, троје деце: Марко (18), Милица (16), Тамара (10), и мајком Борком која има 100 година7. Арсић Драган - живи са супругомhttp://www.srbizasrbe.net/images/Kosmet/2015/vaskrsnja-akcija/arsic2.jpg

Село Кусце
8. Ђорђевић Велимир - живи са супругом, сином, снахом и троје унучади: Немања (12), Петар (7), Вукан (3,5)

http://www.srbizasrbe.net/images/Kosmet/2015/vaskrsnja-akcija/djordjevic-kusce.jpg

Село Прековце
9. Филиповић Тихомир - живи са мајком, супругом и  четворо деце: Дијана (14), Дејан (13), Данијела (12), Дарко (10)10. Митровић Владимир - живи са супругом и двоје деце: Владимир (34), Милош (26)

http://www.srbizasrbe.net/images/Kosmet/2015/vaskrsnja-akcija/mitrovic1.jpg

Село Ранилуг
11. Стоилковић Дејан - живи са супругом и троје деце: Марија (12), Марко (10), Михајло (4)

Позивамо све донаторе широм света да РЕДОВНИМ МЕСЕЧНИМ ДОНАЦИЈАМА подрже овај и бројне друге пројекте Хуманитарне организације СРБИ ЗА СРБЕ како би преко потребна помоћ стигла што пре до великог броја социјално угрожених породица и њихове деце.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19223429

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png