Уручена помоћ породицама у Крајини
12 09 2014

Преостали део велике Васкршње помоћи српским породицама у Крајини успешно је испоручен у претходном месецу уз срдачну и неизмерну помоћ свештенства СПЦ. Планирана помоћ наше организације стигла је до свих породица у Далмацији, тачније до породица: Баша, Тишма, Бојанић, Радуловић, Модринић, Вујасиновић и Калат. Укупна вредности целе акције износила је 14.000 евра. У прилогу погледајте помоћ коју смо обезбедили за Србе у Крајини.


Шесточланој породици Баша даривали смо краву


Породица Тишма која се бави пољопривредом, богатија је за трактор који ће им у великој мери олакшати све послове на њиви и око ње.


Породици Бојанић обезбедили смо козе


Радуловићима је обезбеђен грађевински материјал за завршетак изградње куће


Вредна донација за породицу Модринић у виду краве


Вујсиновићима је обезбеђен грађевински материјал за шталу

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19223444

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png