Божићна СЗС акција у Кореници
31 01 2014

Извештај: СЗС Београд  /РАЧУНИ/
Хуманитарна организација Срби за Србе, помогла је у склопу велике Божићне акције  више породица са простора Крајине. Први извештај нам долази из Коренице где су помогнуте две породице. Помогнута је породице Панић куповином комбинованог фрижидера и породица Шупут куповином веш машине. Укупна вредност помоћи износила је 600 евра.


Најмлађи Милош Панић поред новог фрижидера


Породица Панић у свом дому

Чланови породице Панић су родитељи Милан и Миланка са децом Миленом (21), Невенком (18), Драганом (17) и Милошем (13). Паниће смо помагали у више наврата и надамо се да ће им ова скормна помоћ у виду комбинованог фрижидера олакшати свакодневницу. 


Душан Шупут поред нове веш машине

Породицу Шупут чине родитељи Жељко и Оливера са синовима Александром (21) и Душаном (15). Као и Паниће, породицу Шупут смо помагали неколико пута, тако да је овај пут за њих обезбеђена веш машина.


Мајци Оливери нова машина доста ће олакшати прање веша 

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19223443

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png