СЗС посетили Лазовиће на Космету
20 09 2013

Извештај: СЗС Београд  /ФОТО ГАЛЕРИЈА/
Чланови и пријатељи Хуманитарне организације Срби за Србе из Београда посетили су крајем августа породицу Лазовић из села Бање код Зубиног Потока на Косову и Метохији. Породицу чине мајка Валентина и троје деце Бојан (12), Тамара (5) и Тијана (3). Од прихода имају пензију од оца породице који се упокојио почетком ове године, која износи око 18.000 динара.

Мајка Валентина са децом живи у кући коју је отац споља завршио за живота, али је унутрашњост куће веома несређена и неопремљена. Ту пре свега треба споменути неопходно сређивање купатила, за које су урађени груби радови, али је преостало да се ураде плочице и санитарије.

Поред купатила оно што је можда и најалармантније је сређивање инсталација око струје. Лазовићи имају развучене утичнице по кући и надају да ће ускоро добити свој прикључак за струју. Сво покућство које тренутно имају је веома пропало и старо, тако да се ту отварају могућности људима добре воље да обезбеде набавку првенствено кревета за децу, ормана и беле технике.

Позивамо све наше донаторе, пријатеље и људе добре воље да својим донацијама помогну, како би сви заједно успели да побољшамо животне услове породице Лазовић и олакшамо одрастање Бојану, Тамари и Тијани.
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19223377

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png