Срби за Србе на Косову и Метохији
20 03 2013

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе из Београда и Новог Сада боравили су протеклог викенда 16. и 17. марта (фото галерија) на Косову и Метохији у склопу обележавања девет година од стравичног погрома српског народа у којем је убијено 19, протерано преко 4.000 људи, уништено 35 манастира и цркава као и неколико десетина гробова и кућа. Приликом посете угроженом селу Бањска испоручена је помоћ у пакетима хране за породице: Марковић Љубише, Антонијевић Дарка, Максимовић Јована, Апостоловић Јестимија и Мандић Љиљане (рачун) у вредности од 23.835 дин., које су биле погођени поплавама. Такође, испоручено је 35 мобилних телефона деци у Грачаници, Ораховцу и Великој Хочи, који су добијени на поклон од Новосадске телевизије.


Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе испред манастира Високи Дечани.


Српска дечица у Великој Хочи са мобилним телефонима - поклон Новосадске ТВ.

Пут је организован од стране Независне асоцијације студената из Београда и организације Сви за Космет. Ово путовање је уједно било и једно од најмасовнијих до сада - укупно је боравило преко 150 људи у три аутобуса.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19223433

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png