Нови компјутер за школу у Звечану
11 06 2012
 Хуманитарна организација Срби за Србе из Швајцарске обезбедила компјутер и штампач за Средњу школу из Звечана коју похађа око 250 ђака. Компјутерска опрема школе је делимично застарела и претстављала велики проблем у одржавању наставе. Ради побољшања квалитета наставе, неопходно је бити у кораку са иновацијама на пољу информатике што само по себи изискује и велике новчане трошкове, које школа није у могућности да покрије. Компјутерска опрема и штампач испоручени су посредством Хуманитарне организације Мајка девет Југовића из Грачанице.

Након изношења проблема директора школе г-дина Зорана Вучковић нашој организацији, ступили смо у контакт са пријатељима из Хуманитарне организације “Срби за Србе“, који су у врло кратком периду алармирали људе и успели да обезбеде комјутер са свом пратећем опремом уз обећање да ће се ова акција и у будуће наставити.

Ученици и професори школе су били пријатно изненађени овом донацијом и упутили су велику захвалност Хуманитарној организацији Срби за Србе .
 
Извештај: ХО Мајка девет Југовића, Грачаница
 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19223352

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png