Стиже помоћ за породицу Филић
28 12 2011

Извештај: СЗС Београд, Србија /РАЧУНИ/ /ЛЕКОВИ ЗА ОСОЈАНЕ/
Хуманитарна организација Срби за Србе захваљујући донаторима и људима добре воље који су се одазвали нашем апелу, упутила је данас помоћ за породицу Филић са Косова и Метохије у вредности од преко 250.000 динара, а све у склопу предстојеће Божићне акције.  Помоћ се пре свега састоји у набавци покућства које ће се испоручити када радови на санацији њиховог дома буду готови. Радове на кући породице Филић финансира организација Мајка девет Југовића из Грачанице. Такође, наша организација је обезбедила и помоћ у виду лекова и санитетског материјала за амбуланту у Осојану код Пећи. Комплетан списак обезбеђене помоћи погледајте у прилогу.


Помоћ за породицу Филић:
1. Набавка кухињских елемената
2. Електрични шпорет
3. Веш машина
4. Кауч - 3 ком.
5. Трокрилни ормар - 2 ком.
6. Пећ на чврсто гориво - 2 ком.
7. Сто и четири столице
8. Лежај
9. Витрина
10. Бојлер
11. Тепих - 3 ком.
12. Ћебе - 3 ком.
13. Шпорет на дрва
14. Усисивач
15. Пегла

Комплетна набавка помоћи извршена је у Грачаници у продавницама СИ и Кристал којима се и овом приликом захваљујемо. Такође, напомињемо да смо овом приликом извршили и уплату заосталог дуга у овим продавницама за предходну велику акцију наше организације (у вредности од 55.175 дин.) коју смо спровели у августу ове године.

Помоћ за амбуланту у Осојану:
- лекови и санитетски материјал у вредности од 104.393 дин. Средства за куповину лекова обезбеђена су на хуманитарној вечери у Канади и овом приликом се још једном захваљујемо нашим племенитим пријатељима из Канаде.

 
< Претходно   Следеће >
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/diskusije.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/dokumentacija.png
http://www.srbizasrbe.net/images/banners/nasibaneri/novo/foto-galerija.png

СТАТИСТИКА

Посетиоци: 19223354

СРБИ ЗА СРБЕ У СВЕТУ
 http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/srbija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/republika-srpska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/amerika.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/austrija.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/svajcarska.png  http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/nemacka.png     http://www.srbizasrbe.net/images/banners/zastavice/kanada.png